Polar Limited ansöker om spellicens

», Onlinespel, Vadhållning»Polar Limited ansöker om spellicens
  • Coolbet Polar Limited

Företaget Polar Limited har den 25 oktober 2018 ansökt om svensk spellicens för kommersiellt onlinespel och vadhållning.

Ansökan om vadhållning & onlinespel

Bakom företaget Polar Limited står Coolbet, ett estniskt spelbolag som bedriver verksamhet inom både casino och betting på nätet. Därför har Polar Limited ansökt om spellicens för kommersiellt onlinespel och vadhållning, vilket täcker båda delarna.

Om Coolbet

Coolbet är ett estniskt företag och har sitt huvudkontor i centrala Tallin med cirka 80 anställda. Det som gjorde Coolbet unikt när bolaget lanserades var att man var helt transparenta med hur mycket som hade spelats på respektive odds och spel. Coolbet har idag sin spellicens i Estland. Eftersom Sverige nu får en omreglerad spelmarknad så har Coolbet valt att ansöka om en egen svensk licens.

Av | 2018-11-02T15:01:38+02:00 2 november, 2018|Nyheter, Onlinespel, Vadhållning|0 kommentarer

Skrivet av:

Erik Andersson är en svensk spelexpert med flerårig erfarenhet från den svenska spelmarknaden. Idag arbetar Erik med Spelbolaglicens.se där han guidar sina läsare genom den nya spellagen. Han bevakar samtliga spelbolag som ansöker om svensk spellicens och skriver om nyheter från myndigheter och spelbolag som huserar på den svenska spelmarknaden.

Kommentera gärna